london-by-night-londenlondentower-bridge-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-by-night-londenlondenlondon-eye-londen

Theaterkaartjes voor de halve prijs

De theaters in Londen zijn populair. Bijna iedereen die een weekendje Londen doet, gaat ook naar een show. Kaartjes voor musicals zijn niet goedkoop maar daar is een oplossing voor. Het half price theatre tickets kantoortje op Leicester Square verkoopt theater- en musicalkaartjes met korting.

Londen_ticket_booth.jpg
Helft van de prijs

Zoek je kaartjes voor een musical, een balletvoorstelling, een concert of een toneelstuk? Als je voor de helft van de prijs een ticket wilt kopen, dan ga je naar TKTS, de half-price ticket booth, op Leicester Square. TKTS biedt niet verkochte kaartjes voor die avond aan tegen gereduceerde prijs.†Het kantoortje op Leicester Square is makkelijk te vinden. Het is een laag gebouwtje dat meteen opvalt door de klokkentoren. Op borden wordt elke dag vermeld voor welke voorstellingen kaartjes met korting kunnen worden gekocht.

Pas op! Op Leicester Square en ook op andere plaatsen in Londen zijn een paar nep half-price kantoortjes. Ze werken op dezelfde basis maar zij geven minder korting.

Er zijn een paar spelregels:
* alleen kaartjes voor dezelfde avond zijn verkrijgbaar
* online bestellen of reserveren is niet mogelijk
* kaartjes kom je persoonlijk kopen
* soms is er een lange wachtrij, vooral 's middags

Musicals in Londen
Musicals zijn enorm populair en snel uitverkocht daarom is het zeer onwaarschijnlijk dat je een gereduceerd kaartje bemachtigt bij TKTS op Leizcester Square. Als je weet wanneer je naar Londen gaat op een stedentrip, bestel dan je tickets ruim van te voren online. Dat kun je doen via de website van GetYourGuide. Je ziet direct welke musicals er zijn en op welke dagen er nog plaatsten beschikbaar zijn. Je betaalt met je credit card, met Paypal, Pay of iDeal en binnen enkele uren krijg je een e-mail met je bestelde tickets.

Adres
TKTS
The Lodge, Leicester Square
Londen WC2
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10.00-19.00 uur. Zondag 11.00-16.30 uur.

foto R. Sones CC wikimedia

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.