tower-bridge-londenlonden-london-eyelondenlondenlondon-eye-londenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlonden

Overnachten in Londen

Alhoewel Londen de stad is die nooit slaapt, zul je er wellicht toch voor kiezen om de nacht in een hotel door te brengen. Londen telt talloze plaatsen om te overnachten van budget tot super de luxe. De prijs hangt af van de wijk; hoe dichter bij het centrum des te duurder. Een beetje uit het centrum is geen probleem want de ondergrondse rijdt razendsnel naar de buitenwijken van Londen.

Londen is een dure stad en dat weerspiegelt zich in de prijs van hotels. The Dorchester is het duurste hotel in Londen. In chique hotels in de wijken Knightsbridge, Hyde Park, Mayfair slaap je voor een kleine 800 euro per nacht. Maar als je kunt leven zonder marmeren badkamer en een prive butler dan kun je voor een heel schappelijke prijs overnachten, ook in deze chique wijken.

Accommodatie vinden in Londen is geen probleem - hotel, hostel, bed & breakfast of appartement. Je kunt een verblijf zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Indien mogelijk mijd dan vakantieperiodes en vooral de Kerstperiode wanneer de prijzen omhoogschieten. De redactie van Londen-Nu heeft alles op een rijtje gezet. Neem dus gauw even een kijkje!

Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.