londenlonden-london-eyetower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlondenlondon-by-night-londen

Reisgids 360° Londen

360° Londen is volgens uitgeverij Lannoo de reisgids van de 21ste eeuw. De 360°-reisgidsen hebben naast het papieren boek een online en mobiele component. Met deze reisgidsen kun je gemakkelijk en snel een persoonlijk reisplan samenstellen. Een reisprogramma op maat, makkelijk af te drukken of te exporteren naar je tablet of smartphone, voor later gebruik tijdens je reis. De gids over Londen is de tiende in deze reeks.

Londen_Boeken_360_graden_londen_esther_gotinkDe papieren reisgids is het hart van de 360° aanpak. De gids bevat alle informatie en inspiratie voor een stedentrip naar Londen, overzichtelijk gepresenteerd en ingedeeld volgens zes verschillende interesses van de moderne reiziger: bezienswaardigheden, Londen actief, Londen voor kinderen, gratis in Londen, shoppen in Londen en Londen by night.

Dit alles wordt aangevuld met tal van nuttige tips en extra's over eten en drinken en accommodaties in Londen en over de reis naar en het verblijf in de stad (openingstijden, nuttige adressen, openbaar vervoer, plattegrond, etc.). De gids bespreekt Londen aan de hand van de belangrijkste  stadsdelen.

Reisplanner
360° Londen bevat daarnaast ook een digitale planningstool waarmee je in enkele minuten je ideale en hoogstpersoonlijke reisprogramma voor een stedentrip naar Londen kan uitstippelen. Iedereen kan online gaan en daar zijn of haar ideale vakantie per dag samenstellen en organiseren. Door dingen aan te geven wordt het reisprogramma steeds meer op maat: de aard van de soort vakantie die de reiziger wil hebben is bepalend. Wel of geen musea, veel of weinig shoppen, een cultuurvakantie of juist een ontspannen terrasjesuitje?

Je kan je verblijfsaccommodatie en duur van je verblijf aangeven, de reisplanner doet op basis van door jou aangegeven interesses suggesties voor bezienswaardigheden, musea, activiteiten, winkels, etc. Je kan zelf bezienswaardigheden e.d. toevoegen en weglaten. Ook kan je gemakkelijk vluchten, transport ter plaatse, tickets, hotels en restaurants boeken.

NB. De digitale reisplanner/app zijn niet meer beschikbaar. 

360° Londen
Esther Gotink
Lannoo, 2015
ISBN 9789401407519
€14,99 (paperback)
€10,99 (ebook)


Bestel 360° Londen bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.