londen-london-eyelondenlondon-eye-londenlondenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londen

Time to momo Londen

Time to Momo Londen leidt je aan de hand van zes routes langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen. Door de vele leuke wijken en langs indrukwekkende musea en galeries.

Londen_Boeken_Time_to_Momo_LondenOmdat we er kunnen shoppen in prachtige warenhuizen maar ook in kleine, onafhankelijke boetieks. En we er zo een tafel kunnen  reserveren in een van de restaurants van bekende tv-koks en kookboekenchefs.

En dan hebben we het nog niet gehad over de vele food-, vintage- en antiekmarkten, het uitzicht vanuit de London Eye, de perfecte Gin & Tonics in de hippe cocktailbars of een ouderwets boottochtje over de Theems. Zomer en winter, Londen bruist altijd.

Met time to momo Londen op zak kun je onvoorbereid de trein of het vliegtuig in stappen. Met de routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je.

Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. 

Time to momo Londen
Kim Snijders
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195479
€17,99

Bestel Time to momo Londen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen