londentower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlonden-london-eyelondon-eye-londentower-bridge-londenlondenlonden

The Breakfast Club

Op zoek naar een lekkere English Breakfast of een American Pancake-ontbijt? Dat kan bij The Breakfast Club in Londen! Plan het voor de zekerheid maar als brunch want je gaat hier goedgevuld naar buiten. Soms staat er een lange wachtrij, maar wanneer je eenmaal binnen bent weet je waarom.

The Breakfast Club†is gewoon the place to be voor hipsters die in Londen van een lekker ontbijtje willen genieten. Je kunt je beperken tot havermoutpap of muesli. Ga je voor lekkerder en ongezonder bestel dan een 'full English breakfast' dat is een ontbijt met alles erop en eraan; eieren, spek, witte bonen in tomatensaus, champignons en geroosterd brood met marmelade. Amerikaanse pannenkoeken zijn een echte aanrader.

Londen_The_Breakfast_club_1.jpg

Houd zeker rekening met een eventuele wachtrij want dit restaurant is erg geliefd. Wanneer je binnen bent is het normaal om je tafel met anderen te delen want de zaak is gewoon klein! Er zijn zoveel gerechten om uit te kiezen zowel zoet als hartig dat een keuze maken moeilijk is. In The Breakfast Club is lekker ontbijten op zijn Engels met een hippe twist.

Londen_The_Breakfast_club_2.jpg

The Breakfast Club
D'Arblay Street 33, Londen
Southwark Street 11, Londen
Artillery Lane 12-16, Spitalfields, Londen
Rufus Street 2-4, Londen
Camden Passage 31, Londen
Battersea Rise 5-9, Londen

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.