londenlondenlondon-by-night-londenlondenlonden-london-eyetower-bridge-londentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londen

Heerlijk Londen

Met Heerlijk Londen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken. Waar je ook bent in de stad: in het bekende Soho en Greenwich of de creatieve enclave Shoreditch.

Londen_Boeken_Heerlijk_LondenMet de tips van de Londense Cara Frost-Sharratt ontdek je de beste adressen in Londen: van pubfood tot een bezoek aan The Modern Pantry; van foodmarkten als Borough en Billingsgate tot en met het hippe Street Feast, waar je in festivalsfeer tot diep in de nacht culinair kan genieten bij de vele pop-up restaurants en cocktailbars. 

Heerlijk Londen gidst je dwars door de stad: van het beste in de City tot en met piekfijne adressen van lokale producenten als The Slow Bread Company. Waar eet je de lekkerste Eggs Benedict en op welke markt eet je de lekkerste Jamaicaanse pasteitjes? Bovendien geeft Heerlijk Londen de 50 beste recepten weg van St. John, The Ivy en vele andere klassiekers en nieuwkomers in de Londense foodscene.

Cara Frost-Sharratt woont en werkt in Londen en is culinair auteur: Eerder verscheen van haar hand A Foodies Guide to Londen en London's Classic Restaurant.

Recepten uit Heerlijk Londen vind je op de receptenpagina van Londen-Nu.

Heerlijk Londen
Cara Frost-Sharratt
Good Cook B.V., 2017
ISBN 9789461431769
€20,95

Bestel Heerlijk Londen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen