london-eye-londenlondenlondenlondenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londen

Fietscafé Look Mum No Hands!

'Look Mum No Hands' is een koffiebar in Londen met een bijzondere naam. Niet zo vreemd wanneer je ziet dat er naast deze coffeeshop een fietsenwinkel is. Weer één van die gekke Londense ideeën: koffie en fietsen in combinatie met elkaar. 'Look Mum No Hands' is ideaal voor fietsenliefhebbers. Voor iedere Nederlander is het klip en klaar: dit is een fietscafé!

Overal fietsen
Zodra je binnen bent, is het fiets-thema je onmiddellijk duidelijk: overal fietsen, aan de muur en aan het plafond. Fietsen en koffie is een combinatie die geweldig werkt, want dit cafe is zeer geliefd bij buurtbewoners. Of ze allemaal ook fietsen, moet je ze zelf maar vragen.

Londen_Look-Mum-No-Hands-exterior2-large.jpg

Fietscafé
Je komt hier op de eerste plaats voor de koffie maar er zijn ook heel veel gerechten en gerechtjes voor de lekkere of serieuze trek, zowel zoet als hartig. En als je op de fiets gekomen bent, kun je hem hier laten nakijken of je banden laten oppompen. 

Londen_Look-Mum-No-Hands.jpg

Ontbijt en lunch
Ontbijt is voor fietsers een belangrijke maaltijd. Look Mum No Hands zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Hun ontbijt is veel en vullend met alles erop en eraan en wordt geserveerd van 07.30 tot 10.45 uur en in het weekend tot 14.00 uur. Kom hier ook voor de lunch of 's avonds om iets te eten; heerlijke maaltijdsalades, de lekkerste soep of burgers met drie keer gefrituurde friet, dus lekker krokant. Een echte aanrader en typisch Engels is de huisgemaakte vispastei. 

Adres
Look Mum No hands
49, Old Street
Londen EC1

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 07.30-22.00 uur
zaterdag 08.30-22.00 uur
zondag 09.00-22.00 uur.

Look Mum No Hands!

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.