london-by-night-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlonden

Aflossen van de wacht bij Buckingham Palace app

Waarom lachen de Guards nooit en hoe blijven ze in de pas lopen? De 'Changing of the Guards at Buckingham Palace app' geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Dit is een handige app die je veel informatie en leuke wetenswaardigheden geeft over het aflossen van de wacht op het voorplein van Buckingham Palace in Londen.

Londen_aflossen_van_wacht_Buckingham_palace.jpg
Op de interactieve kaart kun je zien welke route de wacht neemt. Ook zijn er interviews met soldaten waarin ze vertellen wat ze doen om niet te lachen, hoe in de pas te blijven, hoe het komt dat hun laarzen zo mooi glimmen en hoe lang ze op wacht staan.

Op de app vind je ook informatie over de muziek die tijdens het wisselen van de wacht gespeeld wordt. Dat kunnen traditionele militaire marsen zijn maar ook filmmuziek, muziek uit musicals en zelfs popsongs. De uniformen die gedragen worden lijken allemaal hetzelfde te zijn maar er zit wel degelijk verschil in. De app geeft daar uitgebreide informatie over.

Voor kinderen is er de 'kids zone' met grappige wetenswaardigheden. De app is te koop voor €0,89 via iTunes.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen