londentower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlonden-london-eyelondenlondon-by-night-londen

Bond Street voor 'the Rich and Famous'

Londen en shoppen horen bij elkaar. Bond Street en de voortzetting hiervan, New Bond Street, zijn exclusief en chic. Gucci, Armani,Cartier, Chanel en andere luxe merken hebben hier een vestiging. In de etalages prijken juwelen, designer fashion, antiek, oude en moderne kunst. Hier vind je ook het veilinghuis Sotheby's, loop even binnen tijdens de kijkdagen of luister tijdens een veiling naar de veilingmeester: 'going, going, gone..! 

Londen_Bond_Street.jpg
Bond Street staat voor zilver, schilderijen en antiek. Hier is alles bijeengebracht wat luxe en duur is; een walhalla voor de rijken der aarde. Wanneer je portemonnee het niet toelaat om iets te kopen, kom je dan vergapen aan luxe en rijkdom. Een winkel naar binnengaan is soms niet zo eenvoudig als je zou denken. Bij de meeste winkels staan een of meerdere beveiligers binnen die de deur voor je moeten opendoen.

Enkele speciale winkels in Bond Street:
#21: Burberry – mode met de bekende Schotse ruit en de bekende trenchcoat
#27: Jimmy Choo – designer schoenen
#53: Dolce & Gabbana – designkleding en ook horloges, sieraden en cosmetica
#63: Fenwick – chic en exclusief warenhuis
#124: Z Zegna – galakleding en parfums voor heren
#155: Hermès – Franse charme, luxe kleding, handtassen en vooral veel sjaals.
#158: Chanel Boutique – fashion, parfum, sieraden
#167: Asprey & Garrard – favoriet bij koninklijke huizen uit de hele wereld die hier hun gouden, platina en diamanten sieraden kopen. De voorgevel betaat uit veel glas en baarde veel opzien want in de negentiende eeuw was deze architectuur zeer ongewoon.

De meeste winkels zijn open van 10.00-19.00 uur, sommige sluiten om 18.00 uur.

Londen_Bond-Street-Jimmy-Choo.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.