london-eye-londenlondon-by-night-londenlondentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlonden

Bajabikes stadswandeling Londen

Een stadswandeling door Londen met Bajabikes. Dat is gegarandeerd succes! Met de Bajabikes Nederlands sprekende gids ontdek je Londen te voet. Je raakt nooit de weg kwijt want de gids kent Londen als geen ander. Je dwaalt door Londen en luistert naar interessante wetenswaardigheden.

Londen_baja_bikes.jpg
Bajabikes is niet alleen bekend om de interessante, informatieve en gezellige fietstochten door Londen Bajabikes heeft ook de beste stadswandeling! Je hebt de keuze uit twee wandelingen: De City of London wandeltour en de Westminster wandeltour.

Westminster wandeltour
De Westminster walking tour begint bij Big Ben, de naam van de grote luidklok die in een van de torens van het Westminsterpaleis hangt. Je loopt via Whitehall waar je een blik kunt slaan op Number 10 Downing Street, waar Minister President Theresa May woont. Dan via Trafalgar Square en Leicester Square naar Covent Garden en de beroemde markt waar Eliza Doolittle uit My Fair Lady bloemen verkocht. Nu is dit een levendig winkelgebied met veel eettentjes, pubs en gratis straattheater voorstellingen.

City of London wandeltour
De City of London walking tour begint bij de St Paul's Cathedral en komt dan langs alle hoogtepunten van The City in Londen. Deze wijk is het financiŽle centrum van Groot-BrittanniŽ en Europa. Het is er hectisch druk op de doordeweekse dagen en heel rustig in het weekend. In The City staan oude en moderne architectuur zij aan zij. Een zeer opvallend gebouw is Lloyd's of London, een verzekeringsmaatschappij die ooit de benen van Marlene Dietrich verzekerde maar bekender is als verzekeraar van schepen. The Monument is een zuil van tachtig meter hoog, een herinnering aan de grote brand in de zeventiende eeuw die vrijwel de gehele stad verwoestte. De wandeling eindigt bij de Tower van Londen, ooit gevangenis, nu museum.

Belangrijke informatie
* Reserveren verplicht
* Wijzigen of annuleren gratis
* Betaling bij het begin van de tour in pond sterling
* Gemiddelde groepsgrootte 8 personen, minimum aantal 2 personen

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.