tower-bridge-by-night-londenlondenlondon-eye-londenlonden-london-eyelondenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlonden

Je eigen stulpje in Londen

Een eigen woning of appartement in Londen is een droom, maar een droom die werkelijkheid kan worden ook al is het maar voor één weekje! Vooral wanneer je met partner of gezin of een vriendengroep Londen wilt bezoeken, is een eigen vakantiehuis of appartement ideaal. Het biedt veel meer mogelijkheden dan een hotelkamer. Het aantal kamers, prijs en ligging kun je zelf bepalen. Neem een kijkje bij het aanbod van Wimdu en vindt de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in Londen!

Een vakantiewoning of appartement maakt een verblijf in Londen heel aangenaam vooral wanneer je langer dan een paar dagen in de stad verblijft. Je hebt je eigen plek met zoveel luxe als als je je kunt veroorloven. Je kunt gezellig 'thuis' eten en op je balkon of in je tuin genieten van je droomhuis.

Londen_wimdu_london_1.jpg
Wimdu biedt de mogelijkheid om goedkoop en snel een appartement of kamer in Londen te vinden. Je geniet van de Britse cultuur want je huurt je woning of appartement van een rasechte Londenaar die je, als local, de beste tips over de stad geeft. Zij hebben zich bewust aangemeld op de website van Wimdu en zijn dus enthousiast en goed voorbereid op nieuwe tijdelijke bewoners.

Single 
Ga je alleen op reis en wil je Londen op een typisch Britse wijze beleven? Boek dan een privé kamer of een B&B bij Wimdu. Je verblijft bij een inwoner thuis die jou gegarandeerd de stad wil laten zien. Je ontdekt Londen en voelt je een echte inwoner van de stad bovendien kom je op plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt.

Wimdu 
Wimdu is een soort van intermediair voor accommodaties verspreidt over de leukste steden in Europa. Bij Wimdu kun je terecht voor appartementen, bed & breakfasts en vakantiehuizen die je van lokale inwoners of ondernemingen huurt. Zo kun je terecht komen in een lux appartement, een romantische B&B of een ruim en goedkoop vakantiehuis in Londen. Wimdu heeft op heel veel plekken goede accommodaties. Van Praag tot Londen en van Parijs tot Barcelona zijn de appartementen en andere accommodaties te boeken.

Londen_wimdu_london_2.jpg
Bij Wimdu betaal je vaak minder voor een ruim appartement in Londen dan je voor een krappe hotelkamer zou betalen. Bovendien heb je voor dit geld ook meer privacy, rust en bijzondere ervaringen. 

Wimdu heeft een groot aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Londen zodat er voor er voor vrijwel iedereen iets gepast te vinden is. Met een laag budget vind je iets dat precies geschikt voor je is, wil je meer luxe dan wordt de prijs iets hoger maar blijft altijd onder gelijkwaardige hotels.

Wimdu biedt wereldwijd meer dan 150.000 appartementen, vakantiehuizen en B&B’s aan. Op de website van Wimdu vind je ook duizenden ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voor zijn geweest in het huren van accommodaties.

foto's Wimdu

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.