tower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlondon-eye-londenlondentower-bridge-londenlonden-london-eyelondenlonden

Vakantiehuis in de wijk Paddington

Heb je altijd je eigen huis in Londen willen hebben, al is het maar voor een paar dagen? Een prachtig vakantiehuis in de wijk Paddington is precies wat je stedentrip naar Londen nog leuker maakt. Vooral handig wanneer je zo nu en dan zelf je ontbijtje of andere maaltijden wilt klaar maken. Een eigen optrekje in Londen is zeer geschikt wanneer je met meerdere mensen op pad bent.

Londen_paddington_villa.jpg
Paddington is een levendige wijk in Londen met veel winkels, markten en buurtcafé's. Paddington is ook beroemd om het Beertje Paddington, de hoofdpersoon in kinderboeken. Beertje Paddington is hoogst persoonlijk aanwezig op het station in zijn blauwe houtje-touwtje jas en zwierige rode hoed.

Dit vakantiehuis heeft vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Er is een aparte keuken met vaatwasser, magnetron, fornuis en een oven. Bestek en servies, koffiezetapparaat en een broodrooster zijn voorhanden. De zitkamer is gezellig ingericht en uitstekende plaats om na Londen verkend te hebben uit te rusten met boeken uit de boekenkast of gewoon achterovergeleund televisie kijken.

WiFi, een wasmachine en droger maken een verblijf hier nog aangenamer. Beddegoed en handdoeken liggen voor je klaar. Verder is er een haardroger en strijkijzer en strijkplank, hoewel je die missschien niet nodig hebt.

Boek deze accommodatie via de eigenaar Oliver Jason op Homeaway.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen