londenlondenlondon-eye-londenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlonden-london-eye

Vakantiehuis Brighton

Even uitwaaien aan de Engelse kust? Brighton is the place to be! Op een uurtje ten zuiden van Londen, dus daar ben je zo. Brighton groeide uit tot een bekende badplaats en kuuroord in de Victoriaanse periode. Brighton is nog steeds geliefd. Heel handig is de rechtstreekse treinverbinding van het Victoria Station in Londen naar Brighton. 

Londen_vakantiehuis_brighton.jpg
Vakantiehuis met twee slaapkamers
Vakantiehuis Brighton is een ideaal verblijf, vlakbij het station. Gezellig ingericht met art deco trekjes is deze villa je 'home from home'. Op de begane grond vind je de zitkamer met twee tweepersoonsbankjes, televisie, DVD-speler en CD-speler. De eetkamer heeft een mooie glazen tafel en in de keuken is alles wat je thuis ook hebt; keramisch fornuis, oven, grill, afwasmachine, koel- vriescombinatie, wasmachine en droger. Op de eerste verdieping twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Voor het huis is een kleine patio met tuinmeubilair.

Londen_vakantiehuis_brighton_2.jpg
Wat te doen en zien in Brighton
Brighton is zeer de moeite waard om een paar dagen te verblijven. Slenter over de boulevard met grote hotels en Victoriaanse huizen en veel terrasjes. Bezoek de pier met restaurants, pubs en kermisattracties. Ga winkelen in The Lanes, een wirwar van kleine straatjes met winkeltjes, pubs een eettentjes. Bekijk het Royal Pavilion versierd met minaretten en koepels, een stadspaleis gebouwd voor George IV. Brighton is ook een uitgaansstad, overal trendy clubs, gezellige bars en de Brighton Dome voor concerten.

Boek deze accommodatie via Belvilla

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen