londen-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlondon-eye-londenlondenlondenlonden

Fietsen in Londen

Fietsen in Londen, zeker doen! Fietsen is een voortreffelijke manier om Londen op een speciale manier te zien. Je fietst onder begeleiding van een gids die de stad van binnen en van buiten kent. Zonder veel inspanning zie je bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Geregeld wordt er even gestopt voor een fotomoment of een selfie. Een Baja Bikes fietstour is een echte aanrader tijdens een stedentrip naar Londen.

Londen_baja_bikes_tour.jpg                  Baja Bikes geheimen van Londen tour

Fieten in Londen

Fietsen in Londen is in. Steeds meer Londenaars pakken de fiets om naar hun werk te gaan. Dat heeft er voor gezorgd dat fietsers niet langer het stiefkindje in het verkeer zijn, maar volwaardige verkeersdeelnemers. Was zo'n tien jaar geleden fietsen in Londen een riskante business omdat de automobilisten niet vertrouwd waren met fietsers, nu is dat compleet anders. Wanneer je een fietstour met Baja Bikes boekt ben je er bovendien zeker van dat je de mooiste, leukste en geheimste plekjes in Londen bezoekt. Je fietst niet in een ellenlang konvooi omdat de groep uit maximum 15 personen bestaat.

TIP: boek je fietstour door Londen van tevoren online en je kunt in Londen zo op de fiets stappen!


Baja Bikes Tour
Alle Baja Bikes Tours worden begeleid door een Nederlands sprekende gids die de stad als geen ander kent omdat je gids in Londen woont. Reserveren is verplicht en annuleren is gratis. Geen boekingskosten en je betaalt bij het begin van je tour. De tour begint bij Gabriel's Wharf. Alle details staan in de boekingsbevestiging.

Je kunt in Londen kiezen uit verschillende routes:
* Highlight fietstour – Ontdek Londen lekker met de fiets, begeleid door een ervaren, lokale Nederlandse gids. Met deze fietstour kom je langs alle highlights van Londen: Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, Trafalgar Square en Westminster Abbey.

Boek hier de Londen Highlights Fietstour

* Love Londen fietstour – De fietstocht die door West End gaat is speciaal ontwikkeld voor degene die de highlights van Londen in het centrum heeft gezien en benieuwd is naar de minder bekende parken, paleizen en cultuurjuwelen. De Nederlandse gids leidt je in kleine groepjes westwaarts langs de Theems via London Eye Southbank en Westminster Bridge naar Lambeth Palace. De fietstocht gaat verder via onder andere Hyde Park, Soho, Chinatown en Covent Garden.

Reserveer tickets voor de West End fietstour

* Geheimen van Londen – Deze fietstour in Londen is voor degenen die de highlights al hebben gezien en verrast willen worden. Je komt langs verborgen kanalen, Jack the Ripper, Tower of London, streetart en nog veel meer 'geheime' plekjes in Londen. Iedere tour duurt ongeveer 3 uur.

Boek hier de Geheimen van Londen fietstour

Londen_fietsen-Highlights-Fietstour

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.