london-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlondenlondon-eye-londenlondenlonden-london-eyetower-bridge-londenlonden

Kattencafé Cat Village

Thee drinken met een spinnende kat op schoot. Dat kan in Cat Village, kattencafé in Londen! Hier lopen dertien katten rond en er is er altijd wel een knuffelende viervoeter die om een aai vraagt, met je wil spelen of bij je komt zitten. Uitstekende plek voor thee en cakes die van de bakker om de hoek komen. Af en toe wordt er een filmavond tussen de katten georganiseerd, wel even reserveren want de plaatsten zijn beperkt.

Londen_Lady_Dinah's_-_Donnie_-_Steven_Mayatt_Photography.jpg

Huisregels

Katten hebben een eigen wil. Daar moet je rekening mee houden wanneer je naar het cat cafe gaat, soms willen ze spelen en soms alleen maar slapen. In de huisregels staat dat de katten niet gewekt mogen worden. Ze mogen niet geaaid worden wanneer ze slapen en ook niet wanneer ze eten. Als ze wakker zijn, mogen ze niet opgepakt worden; dat is een beetje jammer.

Aaien en spinnen
Bij de ingang is een hek zodat de katten niet kunnen weglopen. Zodra je binnen bent doe je je schoenen uit en kies je een paar sloffen uit. Kinderen onder de twaalf jaar zijn niet welkom. Breng een ID mee wanneer je kind er jonger dan twaalf lijkt. De toegangsprijs is £5 voor één uur kattenbezoek, exclusief eten en drinken. Dit bedrag wordt gebruikt voor katten-onkosten; dierenarts, katteneten en snacks, kattenbakkorrels en andere katbenodigdheden. Het kattencafé bestaat uit twee kleine verdiepingen. De katten hebben favoriete plaatsjes en je vindt er altijd wel eentje die geaaid wil worden.

Londen_cat_village

Veel katten
Alle dertien katten in Cat Village zijn katten uit het dierenasiel. Sommige katten hebben er al een aantal levensjaren opzitten, terwijl er ook erg jonge katjes rondlopen; Nunu die nog maar enkele maanden oud is en zeker de show steelt! 

Adres
Cat Village 47 Rivington Street
Londen EC2

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag 11.00-19.00 uur
Woensdag, filmavond, 17.00- 20.00 uur

Boek je bezoek via de London Cat Village website

Londen_cat_village_cafe

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen