londentower-bridge-by-night-londenlondenlondenlonden-london-eyelondon-by-night-londentower-bridge-londenlondon-eye-londen

Met het vliegtuig naar Londen

Voor mensen uit Nederland zal vliegen de snelste optie zijn om in Londen te komen, aangezien je voor de Eurostar naar Brussel moet reizen. Hoeveel je wilt uitgeven aan vliegtickets hangt natuurlijk van je persoonlijke voorkeur af. Ook vanuit BelgiŽ worden vluchten naar Londen aangeboden.

Vanuit Eindhoven worden vluchten naar Londen aangeboden door Ryanair. Hier kom je aan op vliegveld Londen Stansted. Vanuit Amsterdam worden vluchten door tal van maatschappijen aangeboden. Als eerste door Easyjet die je naar Londen Stansted, Gatwick, Luton en Southend brengt. Je kunt ook kiezen voor British Airways die je naar Londen Heathrow, Londen Gatwick en Londen City Airport brengt. KLM vliegt op Londen Heathrow en Londen City Airport en Cityjet ook op Londen City.

Londen_heathrow-airport

Vanuit Brussel kun je vliegen met British Airways die je naar Londen Heathrow brengt. Ook Brussels Airlines vliegt op London Heathrow. Als je vliegt met Easyjet kom je aan op Londen Gatwick.† Al deze vluchten duren ongeveer 1.15 uur.

Extra kosten
De vliegprijs is vaak zeer aantrekkelijk vooral van de budgetmaatschappijen. Vliegen is ook nog eens de snelste manier om vanuit Nederland of Belgie in Londen te komen. Er is wel een klein nadeel alle luchthavens liggen vrij ver van Londen. Londen Stansted Airport ligt op 65 km van het centrum van Londen, Londen Heathrow Airport op 27 km, Londen Gatwick Airport op 48 km, Londen Luton Airport op 55 km en Londen Southend Airport op 68 km. Londen City Airport ligt het dichtst bij de stad op 14 kilometer van het centrum.† Bij de vliegprijs komen dus nog extra kosten voor de transfer naar Londen en op de terugweg nog een keer. †

Taxi
Een taxi is het meest ideale vervoersmiddel om snel en rechtstreeks van het vliegveld bij Londen naar je hotel of appartement te komen, of om van het hotel naar de luchthaven te gaan. In een mum van tijd ben je onderweg naar je hotel, zeker als je een taxi van tevoren hebt gereserveerd.

Via TaxiTender kun je vooraf exact zien wat jouw taxirit van of naar de luchthaven in Londen kost. Je weet zo precies wat je kwijt bent en de chauffeur staat op tijd te wachten op de luchthaven of pikt je op de afgesproken tijd op bij je hotel of appartement.

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen Stansted Airport naar Londen

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen Heathrow Airport naar Londen

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen Luton Airport naar Londen

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen Gatwick Airport naar Londen

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen City Airport

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Londen Southernd Airport naar Londen

Londen_Heathrow_Airport-taxi

Op zoek naar een taxi van huis naar het vliegveld en weer terug?†
Je kunt online via Transferz ook een taxi boeken naar de vliegvelden Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport, Luik Airport, Oostende Brugge Airport en bijna alle Duitse vliegvelden. Wanneer je een taxi boekt via Transferz ben je verzekerd van vervoer naar en van het vliegveld. De taxiís die online worden geboekt rijden altijd op tijd, de chauffeurs zijn namelijk op de hoogte van alle vluchtinformatie.

Boek hier een taxi naar het vliegveld of naar huis

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.