tower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlondon-eye-londenlondon-by-night-londenlondenlonden

Met de bus naar Londen

Met de bus naar Londen is goedkoop vooral wanneer je ruim van tevoren boekt. De trip duurt langer dan met de Eurostar of het vliegtuig. Maar wanneer je geen haast hebt, geen zin hebt om veel uit te geven aan transport is met de bus naar Londen een prima oplossing.   

Wanneer je met de bus naar Londen gaat, heb je de keuze uit verschillende opstapplaatsen en een aantal aanbieders. Een reis per bus vertrekkende vanuit Amsterdam duurt 10 uur en vanuit Rotterdam 9 uur. Reizigers uit België kunnen vertrekken vanuit Antwerpen voor een reis van 8 uur, vanuit Brussel 7.30 uur en vanuit Gent 7 uur. Tijdens de reizen overdag reis je meestal via de kanaaltunnel en 's nachts vaak met de veerboot. Dit verlengt de totale reistijd met ongeveer anderhalf uur. 

De bekendste aanbieders van busreizen vanaf Nederland en Belgie naar Londen Victoria Coach Station zijn:
1. National Express
2. Flixbus
3. Eurolines

Pas op! Busreizen van Amsterdam naar Londen worden altijd gestopt voor zij de overtocht maken en goed gecontroleerd, want Amsterdam heeft faam op het gebied van drugs!

Londen_IC-bus-.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.