londenlondon-by-night-londenlondenlondenlondon-eye-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londentower-bridge-londen

National Geographic Londen

De National Geographic reisgids Londen is geschreven door Louise Nicholson, kunsthistorica en journaliste en werkzaam voor monumentenzorg, zij was 25 jaar in Londen woonachtig en Alison Wright, een New Yorkse documentairefotografe.

Londen_Boeken_National_Geographic_LondenDe National Geographic reisgids over Londen biedt vooral veel informatie over de cultuur en geschiedenis van deze stad. Na een algemene cultuurhistorische inleiding volgen beschrijvingen van de bezienswaardigheden per stadsdeel.

De reis indelen, korte kennismaking met Londen, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmnen. 
Ervaar unieke belevenissen, zoals high tea gebruiken in een stijlvol hotel, een boottocht maken over de Theems en een parlementair debat bijwonen in het Britse Lagerhuis. 
Insider tips van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer. 
Wandelingen, voorzien van duidelijke kaartjes, waaronder langs de prachtige gebouwen van Westminster, door het historische centrum van Londen en langs de musea van Zuid-Kensington.

Excursies buiten de gebaande paden
, zoals naar de middeleeuwse colleges van Cambridge., de Romeinse baden in Bath, en Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare.
Niet missen, bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten.
Prachtige kleurenfoto's en handige kaarten maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.

National Geographic Reisgids Londen
Louise Nicholson en Alison Wright
Kosmos Uitgevers, 2018
ISBN 9789021570228 
€ 22,99

Bestel National Geographic Londen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen