londen-london-eyetower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlondon-eye-londenlondenlonden

Michelin Londen in the Pocket

In deze gloednieuwe kaartgids Londen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in Londen.

Londen_Boeken_Michelin_in_the_Pocket_LondenResultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet.

De plattegrond van Londen is opgeknipt in tien verschillende wijken. Elke deelkaart heeft een uitklapbare bladzijde waarop de belangrijkste adressen staan, onderverdeeld in de rubrieken bezienswaardigheden, winkelen, eten, drinken en uitgaan. Alle adressen hebben een korte omschrijving en zijn met de pictogrammen goed terug te vinden. Achterin vind je een beknopt overzicht met praktische informatie en een register.

Deze gids is vooral bedoeld voor een korte stedentrip. Er worden een paar hoogtepunten benoemd en voor Londen zijn dat onder meer Tate Britain, British Museum en Westminster en Big Ben. Een gidsje dat vooral een hulpmiddel is bij het navigeren door de stad.

Michelin in the pocket - Londen
Lannoo, 2017
ISBN 9789401439817
€ 8,99 (alleen tweedehands)

Bestel Londen in the pocket bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen