tower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlondon-by-night-londenlondenlondenlonden-london-eyelondon-eye-londenlonden

Capitool Top 10 Londen

De reisgids Capitool Top 10 Londen is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Londen te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je alles over de hoofdstad van Engeland, bekend door attracties als de London Eye en Big Ben.

Londen_Boeken_Capitool_Top10_Londen_roger_williamsTop 10 Londen bevat tips en praktische informatie voor tijdens je verblijf in Londen, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien.

Of je nu een weekend of een hele week naar Londen komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of uit kunt gaan.

Deze Top 10-gids verdeelt Londen in elf wijken:
- Westminster, de South Bank en Southwark
- Soho en West End
- Covent Garden
- Bloomsbury en Fitzrovia
- Mayfair en St James´s
- Kensington en Knightsbridge
- Regent's Park en Marylebone
- The City
- Noord-Londen
- Zuid- en West-Londen
- Oost-Londen

Bekijk de enorme collectie aan kunst in het British Museum of bezoek het Natural History Museum om een echt dinosauriërskelet te zien. Wandel door St James's Park en gluur door de hekken van Buckingham Palace om te kijken hoe de koninklijke familie woont. Winkelen kan in het luxe en exclusieve warenhuis Harrods, of struin over Camden Market op zoek naar tweedehandskleding en handgemaakte producten.

Capitool Top 10 Londen
Reisgids met top 10-lijstjes en uitneembare kaart
Roger Williams
Unieboek|Het Spectrum, 2023
ISBN 9789000391462
€14,99 

Bestel Capitool Top 10 Londen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.