tower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlondon-eye-londenlondenlonden

Wat & Hoe Stedentrip Londen

Wat & Hoe Stedentrip Londen is de ideale reisgids voor een korte stedentrip naar Londen. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg.

Londen_Boeken_Wat&Hoe_LondenEn dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist in Londen. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Stedentrip biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Londen.

Londen is zó divers en kosmopolitisch dat het gevaar bestaat dat je de belangrijkste bezienswaardigheden op topsnelheid gaat afwerken. Helaas proef je dan niets van de sfeer van de stad.

Het geheim is dat je je niet gaat haasten, niet denkt dat je alles gezien moet hebben en dat je oog hebt voor de karakteristieke bezienswaardigheden van Londen. Ga wat shoppen in Covent Garden, loop door Hyde Park, drink een pint in een gewone pub, kortom: doe of je er woont.

Wat & Hoe Stedentrip Londen
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN 9789043925884
€ 9,99 (paperback)
€ 6,99 (ebook)

Bestel Wat & Hoe Stedentrip Londen bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.