londentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelonden

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Londen en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de bussen en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met deze kaart heb je 3 dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Londen, met de bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van de vliegvelden bij Londen naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Londen bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de bussen en metro in Londen. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer van een van de luchthavens bij Londen naar je accommodatie in de stad (hotel, B&B, appartement of woning). 

TIP: bestel de OV-kaart van tevoren online en geniet in Londen van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer!

Bestel hier de OV-kaart en luchthaventransfer

Londen_London-ov

Hoe werkt het? 
Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op een van de luchthavens van Londen of op Paddington Station staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de metro of bus binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de bus- en metrolijnen in Londen. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Londen. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Londen_londen-card-openbaar-vervoer

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.