londenlondenlondon-eye-londenlonden-london-eyelondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlondentower-bridge-londen

Madame Tussauds in Londen

Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds is één van de populairste attracties in Londen. Neem een selfie met koningin Elizabeth of met David Beckham of toch liever met Theresa May, Donald J. Trump of Barack Obama. Geen probleem! Want bij Madame Tussauds in Londen vind je ze allemaal. Of ga aan boord van de Covenant en sta oog in oog met de iconische Xenomorph. Tijdens je citytrip naar Londen is een bezoek aan Madame Tussauds een absolute must!

TIP: Madame Tussauds is een populaire attractie in Londen en de wachtrij is lang. Het ticket dat je online boekt is een priority ticket dat het wachten tot een minimum beperkt.


Sherlock Holmes
De Sherlock Holmes Experience neemt je mee naar de fascinerende wereld van Sherlock Holmes, die overigens alleen in boeken bestaat. Een bloedstollende reis brengt je naar een aantal plaatsen en momenten uit de populaire verhalen waarin Holmes en Watson de hoofdpersonen zijn. Je bent te gast in de salon van Holmes, je loopt door donkere Victoriaanse straten en je gaat naar donkere heidevelden waar de 'Hound of the Baskervilles' op de loer ligt. En tenslotte kun jij het mysterie oplossen en kom je Sherlock Holmes op het spoor?

The Royals
Wil je het een beetje rustiger aan doen, ga dan op bezoek bij 'The Royals'. Koningin Elizabeth draagt een japon van witte kant bedekt met 53.000 Swarovski juweeltjes. Dit is het drie-entwintigste wassenbeeld van de koningin, het eerste was haar evenbeeld als twee-jarige. In dezelfde ruimte vind je the Duke and Duchess of York, oftewel William en Kate en prins Harry in camouflage uniform.

En nog meer
Ontmoet Kim Kardashian en Kanye West in bijna levende lijve, ervaar backstage de fashion week, stap in de wereld van de Youtube vloggers. Moonwalk naast Michael Jackson of bewonder andere idolen zoals Madonna, Britney Spears, Lady Gaga, Rihanna, Bob Marley, Freddie Mercury, zo levensecht en bijna niet te onderscheiden van de levende personen. Stap in een taxi en rij door de geschiedenis van Londen of neem een penalty onder het toeziend oog van David Beckham of Cristiano Ronaldo.

Madame Tussauds wereldwijd
Sinds 1884 is Madame Tussauds gevestigd op Marylbone Road in Londen en heeft 24 vestigingen ondermeer in Amsterdam, Berlijn, Wenen, Sydney en Hong Kong. Lees hier meer: Wie was Madame Tussaud en waarom maakte zij wassenbeelden?

Bereikbaarheid
Madame Tussauds in Londen ligt aan de rand van het Regent’s Park en vlakbij London Zoo. Neem de Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan of Hammersmith & City Underground line naar tube station Baker Street, vanaf dit station is het een paar minuten lopen naar Marylebone Road en Madame Tussauds.

Adres
Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum
Marylebone Road
Londen NW1 

foto wiki commons

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.