londen-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondenlondenlondentower-bridge-londenlondon-eye-londenlondon-by-night-londen

Gratis met de London Pass

Gratis openbaar vervoer en veel kortingen! De London Pass maakt Londen makkelijk; geen gedoe met kaartjes kopen voor attracties (en in de rij staan) of kaartjes voor de ondergrondse. De London Pass is een kant-en-klaar product eenvoudig te kopen en eenvoudig te gebruiken. Een groot aantal musea en bezienswaardigheden zijn gratis en korting krijg je bij diverse restaurants en winkels. Met de citypass voor Londen ben je er zeker van dat je het maximale kunt halen uit je verblijf in Londen voor de meest voordelige prijs.

Londen_London_Pass.jpgGratis attracties
De Londen Pass is practisch en handig tijdens een stedentrip naar Londen en kent alleen maar voordelen. Kies de City Pass die bij je past; in 1, 2, 3, 6 of 10 dagen zie je het beste van Londen en op de meest handige manier. Bezoek populaire attracties helemaal gratis zoals de Churchill War Rooms, Eltham Palace, Eton College, St Paul's Cathedral en voor sportliefhebbers Lord's cricket grounds en nog véél meer! 

Tip: Bestel je London Pass vooraf online en ontloop de wachtrijen!

London Pass - met openbaar vervoer

London Pass - zonder openbaar vervoer

Aanbiedingen en kortingen
Speciale aanbiedingen en kortingen krijg je met je London Pass bij discount Theatre ticket (dus korting op korting), Foyles Bookshop (vier verdiepingen met meer dan 200.000 boeken), Harrods (waar ook de koningin haar shopping doet). Dit zijn slechts een paar voordelen van de Londen Pass.

Hoe werkt de London Pass?
Er zijn twee soorten London Pass beschikbaar: met of zonder gratis openbaar vervoer. Wanneer je de kaart online koopt, ontvang je een bevestigingsmail met een voucher die je kunt inwisselen voor de London Pass bij:

The London Pass Redemption Desk (London Pass afhaalpunt)
11a Charing Cross Road
Londen WC2 

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Londen. Kijk voor meer informatie over de London Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Londen en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Londen_big_ben

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.