londen-london-eyetower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlondenlondon-eye-londentower-bridge-by-night-londenlonden

Gratis met de London Pass

De London Pass maakt een stedentrip naar Londen makkelijk; geen gedoe met kaartjes kopen voor musea en attracties (en in de rij staan) of kaartjes voor de ondergrondse. De London Pass is een kant-en-klaar product eenvoudig te kopen en eenvoudig te gebruiken. Een groot aantal musea en bezienswaardigheden zijn gratis en korting krijg je bij diverse restaurants en winkels. Met de citypass voor Londen ben je er zeker van dat je het maximale kunt halen uit je verblijf in Londen voor de meest voordelige prijs.

Londen_London_Pass.jpgGratis attracties
De Londen Pass is practisch en handig tijdens een stedentrip naar Londen en kent alleen maar voordelen. Kies de City Pass die bij je past; De pas is geldig gedurende 1, 2, 4, 7 of 10 dagen en dan zie je het beste van Londen op de meest handige manier. Bezoek populaire attracties helemaal gratis zoals de Churchill War Rooms, Eltham Palace, Eton College, St Paul's Cathedral en voor sportliefhebbers Lord's cricket grounds en nog véél meer! Een dag met de hop-on hop-off bus is ook inbegrepen bij deze handige pas.

Tip: Bestel je London Pass vooraf online en ontloop de wachtrijen!

Bestel hier de London PassVoordelen London Pass
Zie het beste van Londen met toegang tot meer dan 85 Londense topattracties, en bespaar tot 50% op de normale ticketprijzen. Dit zijn slechts een paar voordelen van de Londen Pass. tap aan boord van de hop-on hop-off bustour en stop bij alles wat je wilt zien in de Britse hoofdstad. Je hebt een hele dag de tijd. Laat je pas zien bij de Tower of London, Westminster Abbey, London Bridge, Windsor Castle, London Zoo, Kensington Palace en nog veel meer. Geniet van skip-the-line toegang bij druk bezochte attracties.

Hoe werkt de London Pass?
The London Pass is een digitaal pakket, waarop een tegoed is geladen. De waarde van dit tegoed wordt bepaald op basis van het maximale bedrag aan toegangsprijzen (totale waarde van hoeveel je bij elke attractie zou betalen) gecombineerd met het aantal dagen geldigheid waar je voor kiest. Scan je London Pass bij de ingang of de kassa van de attractie die je wilt bezoeken om je tegoed te gebruiken en je bent binnen!

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Londen. Kijk voor meer informatie over de London Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Londen en andere Europese steden bij Citypasses.eu.
Londen_big_ben

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen