london-by-night-londentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondenlonden

Shoreditch, Fashion en Streetwear

De wijk Shoreditch in Oost-Londen heeft een breed scala aan modewinkels want Londen en fashion gaan hand in hand. Neem vooral in deze wijk een kijkje want Shoreditch is een hotspot van hippe, aantrekkelijke mode. In Shoreditch vind je zowel pop-up stores als permanente winkels voor fans van streetwear en urban-minimalism fashion.

Londen_fashion_shoreditch_4.jpg

Bad Denim, 82 Lower Clapton Road
Wat Erin McQuinn niet weet over denim kan op de achterkant van een postzegel worden geschreven. Haar winkel is de droom van elke jeans liefhebber. Alle bekende merken heeft ze op voorraad. Pijpen te lang of taille te wijd? Het eigen atelier zorgt voor aanpassingen.

Goodhood, 151 Curtain Road
Goodhood wordt gerund door een vroegere-ontwerper van Levi's. Een grote winkel die toch intiem aandoet met een gezellig keldercafe. Hier vind je dames- en herenmode, accessoires, schoonheids- en verzorgingsproducten van merken zoals Alexander Wang, Ashley Williams, Junya Watanabe, Norse Projects en Surface to Air.

Modern Society, 33 Redchurch Street
Kleine maar fijne selectie damesmode met grote namen zoals Isa Arfen, Sandy Liang en badmode van Solid and Striped. Ook een goede selectie, zeer draagbare kleding voor de modebewuste man. Dit is een van de kleine juweeltjes in Londen waar je beslist even moet gaan kijken.

Londen_fashion_shoreditch_3.jpg

Nike Lab 1948, Arches 477-478 Bateman's Row
Deze Nike conceptstore staat bol van verrassingen. Op de eerste verdieping staat een ping-pong tafel, niet voor de show maar om een partijtje te spelen. Verder op deze verdieping schoenen en sportieve kleding. De klap op de vuurpijl is de Bespoke iD studio op de tweede verdieping, waar je Air Force 1s of Air Max 1s op maat laat maken, uiteraard alleen op afspraak.

Sneakersnstuff, 107-108 Shoreditch High Street
Deze sneaker- en sportartikelen speciaalzaak is Zweeds van oorsprong. Sneakersnstuff is de eerste buitenlandse vestiging. Naast een breed scala aan schoenen van megabrands zoals Nike, Adidas, Puma, Vans, Reebok, Converse en New Balance, vind je hier ook Athleisure-wear van Adidas. Verder ook mooiste, schattigste en 'grote-mensen-stijl' schoenen voor peuters en kleuters.

Londen_fashion_shoreditch_1.jpg

Foto's sneakersnstuff en modern society

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.