londentower-bridge-londentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlondenlonden-london-eyelondenlondon-by-night-londen

Clarks Factory Outlet

Clarks schoenen, degelijk en tegelijkertijd elegant, wie kent ze niet? Clarks schoenen en boots hebben een prijs, maar wanneer je in Londen bent kun je profiteren van Clarks schoenen met kortingen van soms meer dan 50%.

Londen_clarks_schoenen_2.jpg
Clarks schoenen voor iedereen

Engelse kinderen groeiden ermee op: Clarks sandalen met een crepezool. De Clarks 1960-stijl penny shoes, passen als een handschoen en zijn mooi klassiek. Volwassenen lopen weg met de iconische desert boots ook met crepezool en van zacht suede. Clarks GORE-TEX® boots zijn gegarandeerd waterdicht. Een paar Clarks schoenen horen bij je garderobe!

Londen_Clarks_schoenen_1.jpg
Clarks schoenen met korting
Wanneer je je Clarks schoenen in Clarks Factory Shop koopt, ben je zeker van een fikse korting vooral wanneer je 'buiten seizoen' koopt dwz sandalen in de winter en laarzen in de zomer. Niet alleen voor schoenen ook voor leren tassen, portemonnees en andere accesoires. Een keer per maand wordt de voorraad vernieuwd en aangevuld.

Adres
Clarks Factory Shop
67-83 Seven Sisters Road
Londen N7

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09.40-18.00 uur
Zondag 11.00-16.00 uur

foto's C&J Clarke archive

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.