tower-bridge-londenlondenlondon-eye-londenlondenlondenlonden-london-eyelondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londen

Old Spitalfields Market

De overdekte markt van Spitalfields bestaat uit meerdere markthallen en behoort tot een van de grootste markten van Londen. De markt is vooral populair voor de vintagemode, allerlei leuke spulletjes, kunst en veel lekker eten. Ben je op zoek naar iets speciaals? Je vindt het bijna zeker op de Old Spitalsfield Market. En als je het hier niet vindt dan vind je het waarschijnlijk nergens.

Old Spitalfields Market is een walhalla voor koopjesjagers en liefhebbers van oude spullen. Je vindt hier van alles wat je nodig hebt en nog veel meer wat je niet nodig hebt. Sla je slag en ga naar huis met iets dat je oma op de zolder heeft staan.

Londen_Spitalfields_Market_Panorama,_London,_UK_-_Diliff.jpg

Voeg je bij de drommen bezoekers en schuifel langs de kramen van Old Spitalfields Market. Verzamelaars van antiek komen op donderdag voor de antiekmarkt. Op maandag, dinsdag en woensdag is de markt relatief rustig. Vrijdag is de dag voor de (vintage) kledingfreaks en kunstliefhebbers die misschien met een echte William Turner naar huis gaan.

Londen_old_spitalfield

Iedere derde dinsdag van de maand is het muziekmarkt voor alle liefhebbers van vinyl, DVD's en CD's. Zondag is gereserveerd voor fashion lovers, dan biedt Old Spitalsfield Market een platform aan talentvolle ontwerpers van originele kleding waarvan slechts enkele stuks gemaakt worden. Op zondag zijn er ook heel veel kraampjes met lekker eten.

Adres
Old Spitalfields Market
Horner Square
Londen E1

Openingstijden
Zondag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur
Zaterdag 11.00-17.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen