tower-bridge-londenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlondenlondenlonden-london-eyelondenlondon-eye-londen

Muriel's Kitchen

Vlug even een tussendoor ontbijtje of lunch en geen zin in voorverpakte sandwiches of fast food? Muriel's Kitchen is waar je moet zijn! Er is geen betere plaats in Londen voor een maaltijd 'zoals oma die maakte'. Muriel's Kitchen is ook heel geschikt voor een gezond diner. Alle gerechten worden klaargemaakt met Britse regionale ingrediŽnten.

Wie is Muriel?
Muriel is de grootmoeder van Charlotte, de eigenaresse, die het helemaal gehad had met voorverpakt eten en ongezonde snacks wanneer ze geen tijd had om uitgebreid te gaan eten. Er zijn in Londen duizenden mensen die snel even iets in de supermarkt te eten kopen en dan al lopend eten. Dat kan beter, vond Charlotte en opende Muriel's Kitchen waar ze authentieke gerechten serveert tegen een redelijke prijs. Dit is het ideale adresje voor een lekker ontbijtje, een uitgebreide afternoon tea en een verantwoorde lunch.

Londen_muriels-kitchen-restaurant-south-kensington-chairs.jpg

Afternoon Tea, een aanrader!
Wanneer je in Londen bent, moet je ten minste eenmaal afternoon tea proeven; komkommer sandwiches, scones met aardbeienjam en room worteltjestaart en nog veel meer om uit te kiezen. Ook voor ontbijt en lunch is Muriel's Kitchen een uitstekend adresje!

Breakfast, Brunch en informeel diner
Van ontbijt en brunch kun je genieten tot 3 uur 's middags. Wat denk je van geroosterd brood met avocado, roerei en zalm daarbij een slowjuice sapje en een cappuccino magere melk. De pannenkoeken zijn een en al genot; met bosbessen, ontbijtspek en ahornstroop of met banaan, chocoladesaus en slagroom.

Adres
Er zijn drie Murielís Kitchens in Londen, namelijk in Soho, Richmond en South Kensington, waarbij Soho het centraalst gelegen is en ook het gemakkelijkst bereikbaar.

Muriel's Kitchen
Old Compton Street 36, Londen
Hill Street 30, Richmond, Londen
Pelham Street 1-3, South Kensington, Londen

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen