londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlondentower-bridge-londenlondon-eye-londenlonden

Londen - Kiki van Dijk

Londen van Kiki van Dijk is een huiveringwekkende thriller waarin roddeljournaliste Kate opgeschrikt wordt als er meerdere vips vergiftigd worden en er een link lijkt te zijn met haar Instagramkanaal.

Londen_Boeken_Kiki_van_Dijk_LondenDe Nederlandse journalist Kate woont al jaren met haar zoon in Londen. Om het hoofd boven water te houden na haar scheiding moet ze keihard werken. Voor haar Instagramkanaal maakt ze elke dag zoveel mogelijk paparazzifoto’s van celebrity’s. En met veel succes: haar volgersaantal blijft maar stijgen.

Maar dan worden er vips vergiftigd – soms zelfs met een dodelijke afloop. Er lijkt er een link te zijn met het account van Kate, en plotseling keert de online-wereld zich tegen haar. Kate moet er zo snel mogelijk achter komen wie haar verdacht probeert te maken. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel volgt, waarin ze niemand meer zomaar kan vertrouwen...

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond.

Londen
Kiki van Dijk
Xander Uitgevers BV.
ISBN 9789401618687
€17,99 (paperback)
€ 9,99 (ebook)

Bestel Londen bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.