london-by-night-londentower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londenlondenlondenlonden-london-eye

Last-minute Londen - Evi Dekker

In Last-minute Londen van Evi Dekker reist kunstexpert Nora naar het altijd bruisende Londen en komt terecht in een omgeving vol intriges en giftige relaties.

Londen_Boeken_Last_minute_Londen_Evi_DekkerNora werkt als museumconservator, taxateur en autoriteit op het gebied van schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Voor haar werk reist ze naar Londen, de stad waar ze ooit een jaar gestudeerd heeft en waar ze nog altijd gek op is. Ze is uitgenodigd voor een meerdaags congres met de commissie van experts waar ze deel van uitmaakt. Gelukkig komt haar Duitse collega Dieter, met wie ze een friends with benefits-relatie heeft, ook.

Het relaxte reisje neemt een onverwachte wending als er een schilderij opduikt waarvan iedereen jarenlang dacht dat het verloren was. Als dan ook nog de Zweedse kandidaat-voorzitter vergiftigd wordt, komt Nora in een wespennest terecht. Ineens lijkt vrijwel iedereen verdacht. Kan ze Dieter eigenlijk nog wel vertrouwen?

Last-Minute Londen
Evi Dekker 
HarperCollins, 2022
ISBN 9789402710618
€ 16,99 (paperback)
€ 4,99 (ebook)

Bestel Last-minute Londen bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.