tower-bridge-londenlondon-eye-londentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelondenlondon-by-night-londenlondenlonden

Met liefs uit Londen

Toen Valentina ‘Val’ Baker een tiener was, vertrok haar moeder onverwachts naar haar geboortestad Londen, Val en haar vader achterlatend in de VS. Nu, jaren later, arriveert er een brief met het overlijdensbericht van haar moeder.

Londen_Boeken_Sarah_Jio_Met_liefs_uit_LondenVal blijkt een appartement in het charmante Primrose Hill en een tweedehandsboekhandel te hebben geërfd. Met haar man Nick gaat ze naar Londen om orde op zaken te stellen en ze besluit daar een nieuw leven op te bouwen.

Op een dag komt een klant de boekhandel binnen met een exemplaar van The Last Winter, een verhaal dat Val vroeger erg geraakt heeft. Ze raakt geïntrigeerd door de notities die een vorige eigenaar in de marge zette.

Nick blijkt ondertussen naast zijn werk afleiding te hebben gevonden in de vorm van een drieëntwintigjarige stagiaire. Dus Eliza, een nieuwe vriendin van Val, daagt haar uit om het telefoonnummer van ene mysterieuze ‘Daniel’, dat in The Last Winter staat, te bellen. Tijdens de zoektocht naar Daniel ontdekt ze meer over zichzelf, haar moeder, en uiteindelijk, de liefde.

Sarah Jio is een New York Times-bestsellerauteur. Daarnaast is ze journalist en heeft ze geschreven voor onder andere Glamour, O, The Oprah Magazine en SELF. Haar romans worden in 27 landen vertaald.

In de pers:
‘Een fascinerend verhaal over liefde, verlies, schuld en vergeving.’ Publishers Weekly
‘Een betoverend verhaal.’ Kirkus Reviews

Met liefs uit Londen
Sarah Jio
Boekerij, 2022
ISBN 9789022594902
€ 20,99 (paperback)
€ 12,99 (ebook)

Bestel Met leifs uit Londen bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.