londentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londentower-bridge-by-night-londenlondenlondon-by-night-londenlonden-london-eye

Het Londens kwartet - Wim Belaen

Het Londens kwartet is een spannende thriller die zich afspeelt in de hoogste Britse kringen. Deel 2 in de diplomaat-trilogie van Wim Belaen. Ideaal voor lezers van John le Carré en Dan Brown.

Londen_Boeken_Wim_Belaen_Het_Londens_kwartetWanneer twee topministers in Brexit-tijd tegelijkertijd ontvoerd worden, staan de zenuwen hooggespannen in het Verenigd Koninkrijk. Pers en inlichtingendiensten gaan op zoek naar de waarheid, maar staan voor een raadsel. Intussen maakt een geheime organisatie zich klaar om de macht over te nemen. Vier mensen trekken aan de touwtjes en deinzen voor niets of niemand achteruit.

Tegen die achtergrond lanceert de Britse topdiplomaat Lord Percy Ashdown een waanzinnig Europees project, om het recente verlies van zijn dochter te verwerken. Maar is dit kunstproject wel zo onschuldig als het lijkt? Natalie Silva en haar partner Max Brunelli raken mee verstrikt in het web van leugens en misleiding. Hun relatie komt onder zware druk te staan en hoe meer ze ontrafelen, hoe meer hun eigen leven in gevaar komt. Kijk uit voor de mensen om je heen. Het Londens Kwartet neemt je mee in een verraderlijk doolhof vol intriges.

Wim Belaen is professioneel muzikant. Als klarinettist en dirigent werkte hij met verschillende orkesten in binnen- en buitenland. Hij is directeur van de kunstacademie Art’Iz en debuteerde met Het Venetiaans Concerto.

Het Londens kwartet
Wim Belaen
Houtekiet, 2019
ISBN 9789089247728
€21,99 (paperback)
€14,99 (ebook)

Bestel Het Londen kwartet bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.