tower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlonden-london-eyelondon-eye-londentower-bridge-by-night-londenlondenlonden

Als je van mij bent - Michael Robotham

De Londense politieagent Philomena McCarthy heeft altijd moeten vechten om dat te worden wat ze het liefste wil: agent bij de Metropolitan Police in Londen. Maar als dochter van een beruchte Londense gangster wordt haar integriteit continu in twijfel getrokken, ook al heeft ze alle banden met haar vader verbroken.

Londen_Boeken_Michael_Robotham_Als_je_van_mij_bentOp een dag wordt ze opgeroepen bij een melding van huiselijk geweld en weet ze daar een jonge vrouw in veiligheid te brengen. Tempe Brown blijkt de vriendin te zijn van een zeer gewaardeerde en onderscheiden collega rechercheur die vreemd genoeg al met meerdere beschuldigingen van huiselijk geweld is weggekomen.

Phil is vastbesloten om Tempe te helpen en er ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Maar is Tempe wel wie ze zegt dat ze is? En waarom duikt ze onverwachts steeds weer bij Phil in de buurt op?

Wanneer een journalist die onderzoek doet naar Phils vader dood wordt gevonden in de Theems en Phil als verdachte op non-actief wordt gesteld, is er niemand meer die ze kan vertrouwen.

De Australische journalist Michael Robotham (1960) reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften. Van zijn hand verschenen meerdere zeer succesvolle thrillers. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award. 

Als je van mij bent
Michael Robotham
Cargo, 2021
ISBN 9789403160511
€20,99 (paperback)
€11,99 (ebook)
€15,99 (luisterboek)

Bestel Als je van mij bent bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen