londentower-bridge-by-night-londenlondenlonden-london-eyelondon-by-night-londentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londen

In naam van de kroon

In naam van de kroon is een romantische detective die zich afspeelt in Victoriaans Londen. Agent Jackson Forge neemt zijn taak om de Londense straten veilig te maken uiterst serieus.  

Londen_Boeken_Michelle_Griep_In_naam_van_de_kroonLonden, 1885. Agent Jackson Forge ziet het als zijn eervolle taak om de wereld te redden, of op zijn minst de stad Londen. Wanneer hij zelf het slachtoffer wordt van zwendel, zet hij dan ook alles op alles om dievegge Kit te arresteren. Kit Turner staat aan het hoofd van een groep dieven die de armoede proberen te bestrijden door rijken geld afhandig te maken. Het stelen gaat haar behoorlijk goed af, totdat ze het aan de stok krijgt met Jackson. 

Dan wordt Jackson plotseling geconfronteerd met een serie moorden. De enige manier om de moordenaar op te sporen, is door Kits hulp in te schakelen. Terwijl ze samen optrekken, komt Jackson tot de ontdekking dat de wereld misschien toch niet zo zwart-wit is als hij dacht. En dat ergo veel grotere gevaren op de loer liggen…

Michelle Griep heeft meerdere historische romans op haar naam staan, waarvan 'Dwars door het vuur' de eerste is die in het Nederlands is vertaald. Ze schrijft al sinds ze witte muren en kleurkrijtjes ontdekte. Ze is getrouwd en heeft vier volwassen kinderen: twee zonen en twee dochters.

In de naam van de kroon
Michelle Griep
KokBoekenCentrum, 2021
ISBN 9789029731508
€21,99 (paperback)
€ 9,99 (ebook)
€14,99 (luisterboek)

Bestel In naam van de kroon bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.