london-eye-londenlondenlondentower-bridge-londenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlondenlonden-london-eye

Mijn sterfelijke illusie - Anne Glerum

In het roerige Londen van de jaren twintig probeert de jonge Richard Hugo zijn verleden te ontvluchten door carričre te maken als filosofiedocent. Geleid door zijn obsessie voor vrouwelijkheid verleidt hij de idyllische Allison en de bevlogen Serena, wiens liefde voor hem meer kost dan hen allen lief is. 

Londen_Boeken_Anne_Glerum_Mijn_sterfelijke_illusieWanneer Richard de kunstzinnige Julian ontmoet, worden deuren naar de toekomst en het verleden geopend die voor altijd gesloten leken. Verstrikt in zijn eigen psyche en de geldende moraal balanceert Richard iedere dag tussen wat gewild en wat begeerd is, om desastreuze gevolgen te vermijden.

Anne Glerum (2001) is opgegroeid in Goirle. Sinds jongs af aan is ze geďntrigeerd door literatuur en kunst en heeft ze vele verhalen geschreven. Het idee voor Mijn sterfelijke illusie is ontstaan als literaire kritiek op historische taboes rondom homoseksualiteit. Ze heeft anderhalf jaar aan het manuscript gewerkt. Dit is haar eerste roman. 

Mijn sterfelijke illusie - een historische roman over homoseksualiteit in de twintigste eeuw
Anne Glerum
Boekscout, 2019
ISBN 9789463891011
€ 15,95 (alleen tweedehands)

Bestel Mijn sterfelijke illusie bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.