londenlondenlondenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlonden-london-eyelondon-eye-londen

De horlogemaker van Londen

'De horlogemaker van Londen' van Natasha Pulley is een verhaal over liefde, verlangen, erkenning en acceptatie tegen het decor van Victoriaans Londen.  

Londen_Boeken_horlogemaker_van_londenWanneer Thaniel Steepleton thuiskomt van zijn werk vindt hij een gouden zakhorloge op zijn kussen. Dit horloge redt een paar maanden later op wonderlijke wijze zijn leven. Gefascineerd door het zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker ervan. Dit blijkt Keita Mori te zijn, een eigenzinnige Japanse immigrant.

Hij laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken, muziek en mysterie. Het lijkt allemaal onschuldig, maar een reeks van onverklaarbare gebeurtenissen doet Thaniel vermoeden dat er meer is dan hij op het eerste oog kan bevatten. Wanneer Grace Carrow in hun leven komt, raakt alles in een stroomversnelling. Thaniel wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor de één en zijn loyaliteit aan de ander.

De horlogemaker van Londen heeft het allemaal: spanning, geschiedenis, fantastische elementen en een meeslepende stijl.

Natasha Pulley studeerde Engelse taal- en letterkunde in Oxford. Ze werkte korte tijd als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge.

De horlogemaker van Londen

Natasha Pulley
De Fontein, 2016
ISBN 9789026139857 
€19,99

Bestel De horlogemaker van Londen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen