london-by-night-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondentower-bridge-londenlondenlondenlondon-eye-londen

Blitz vintage warenhuis

Ben je helemaal weg van de mode zoals gedragen in de jaren 1970 tot begin 1990? Breng dan een bezoekje aan Blitz vintage warenhuis in Londen dat is volgestouwd met retro-mode; sportschoenen, sportkleding, designer fashion, Swatch horloges maar ook meubels en huishoudelijke voorwerpen. Het lijkt een klein beetje op een kringloopwinkel maar heeft betere kwaliteit.

Londen_Blitz.jpg

Het Blitz vintage warenhuis is gevestigd in een oud pakhuis en is verspreid over vijf ruimtes op twee verdiepingen. Hier vind je van alles en nog wat, van vintage-kleding tot koffers en van handtassen tot fietsen. Ook is er een kleine afdeling met prettig-geprijsde boeken en een cafe.

Als je geluk hebt vind je oudere spullen die uit de Victoriaanse periode stammen, alles in perfecte staat – een klakhoed, dat is een zwarte hoge hoed die je in kunt klappen, of een zwierige opera cape met rood gevoerd. De voorraad wordt steeds aangevuld en verschilt van week tot week. Dat betekent dus: terugkomen!

Adres
Blitz Vintage Warenhuis
55-59 Hanbury Street
London E1

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 11.00-19.00 uur
Zondag 12.00-18.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.