londenlondon-by-night-londentower-bridge-by-night-londenlondenlonden-london-eyelondon-eye-londenlondentower-bridge-londen

FreeState Coffee en WiFi

De baristas van de Freestate Coffee shops kennen alle kneepjes van het vak en schenken heerlijke, zo niet de lekkerste koffie in Londen. Kom hier om te kletsen met vrienden en vriendinnen of voor een zakelijk gesprek met een collega. Kies de koffiesoort die je het lekkerst vindt, neem je laptop of iPad mee en connect!

Laptop and Latte
Kom hier met je laptop, vraag naar het WiFi wachtwoord, bestel een latte en verdiep je in je werk want het is altijd lekker om te werken met koffie. Wifi snelheid is OK maar kan beter. De koffie in FreeState Coffee is sterk en geurig. Behalve latte is er americana, cappuccino, espresso en mokka. Met warm weer is ijskoffie erg dorstlessend. Geen liefhebber van koeienmelk? Je kunt je koffie ook bestellen met sojamelk. Verder serveert FreeState Coffee lekkere snacks zowel zoet als hartig en ook salades en sandwiches.

Londen_FreeState_Coffee_1.jpg

Prêt à Manger

Voor oudgedienden die Londen bezoeken is het misschien leuk om te weten dat FreeState Coffee vroeger een Prêt à Manger filiaal was en nu omgevormd tot FreeSate Coffee Shop. Ook de stijl is helemaal veranderd. De beetje oubollige sfeer van Prêt à Manger is nu vertaald naar meer hedendaagse vintage stijl.

Londen_FreeState_Coffee_2.jpg

Adres
FreeState Coffee
23, Southampton Row
Londen WC1

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 07.00-19.00 uur
zaterdag en zondag 09.00-18.00 uur.

FreeState Coffee

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.