tower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlonden

Koffie op het mannentoilet in The Attendant

In Londen mag het altijd al wat gekker en extravaganter zijn dan in andere wereldsteden. Dit is ook zeker het geval met The Attendant. Dit cafe is ondergebracht in een Victoriaans mannentoilet dat zo'n vijftig jaar geleden liefdevol werd omgebouwd tot een van Europa's meest unieke espressobar-ruimtes, met een verbluffend resultaat. Daar moet je koffie gedronken hebben tijdens je stedentrip naar Londen!  

The Attendant in Londen is waarschijnlijk één van de origineelste plekken om een coffee bar in onder te brengen want wie heeft er ooit koffie gedronken op een mannentoilet. De urinoirs bieden zitplaatsen met kleine tafels, en er zijn extra plaatsen op zitbanken achter in de zaak.

Londen_The_Attendant_3.jpg

De koffie wordt met de hand geroosterd door de Campbell & Syme koffiebranderij in Oost-Londen. Behalve koffie kun je je hier ook tegoed doen aan overheerlijke belegde broodjes, warme sandwiches en allerlei soorten salades. Wees gewaarschuwd: deze plaats is klein en tijdens de lunchpauze zit the Attendant dan ook meestal helemaal vol.

Londen_The_Attendant_2.jpg

De naam 'attendant' is met zorg gekozen en verwijst naar de 'toilet attendant', m.a.w. de juffrouw van de retirade, degene die zorgt dat de wc's schoon zijn en er voldoende toiletpapier en zeep is. 

Adres
The Attendant 
Foley Street 27A
Londen W1

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-18.00 uur
zondag 10,00-18.00 uur

Attendant Cafe

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen