london-by-night-londenlondenlondenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlonden-london-eyetower-bridge-londen

Romantisch ijs

Verras je geliefde met een romantisch ijsje in de vorm van een roos! IJssalon Amorino in Londen serveert een schepijsje op een zeer speciale manier. Niet zomaar een bolletje in een hoorntje gepropt maar een bolletje opgemaakt als een roos.

Je kiest uit een klein, medium of groot hoorntje en dan ga je beslissen welke smaak of smaken je wilt hebben: kokos, mango, pistache, framboos, hazelnoot en nog veel meer. En dan opletten! De ijscoman creŽert een prachtige ijsroos.

Ook heel lekker is 'granita al lemone di Sicilia', alsof je je even van Londen naar SiciliŽ verplaatst, het lekkerste sorbetijs dat je ooit geproefd hebt. Niet zo'n zin in ijs? Een latte macchiato of voor de echte koffiekenners een ristretto, een cafeÔne opkikkertje.

Adres
Amorino
7 Garrick Street
Londen WC2

Openingstijden
7 dagen per week van 11.00-00.00 uur.

IJs romantisch als een roos

De ijscoman van Amorino is een kunstenaar die uit schepijs de prachtigste rozen creŽert. Kijk hier hoe hij dit doet. Neem de liefde van je leven mee naar Amorino om daar een rozenijsje te eten.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen