londen-london-eyelondentower-bridge-by-night-londenlondenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlondon-eye-londenlonden

Fancy a Snog?

Dat gezond eten en calorieŽn tellen veel gedaan wordt in Londen, zal je zeker niet verwonderen. Iedereen wil er fit en hip uitzien. Daarom was de introductie van Frozen Yogurts ook zo'n groot succes. Frozen Yogurt is niet alleen trendy maar ook minder dikmakend dan gewone ijssoorten (volgens sommigen). Af en toe een Frozen Yogurt-ijsje kan geen kwaad.

Londen_snog_ijs.jpg

Fancy a Snog?
Snog is Frozen Yoghurt met een uitdagende, dubbelzinnige slogan: Fancy a snog? Dit betekent ook: heb je zin in een vrijpartijtje? Snog is een dankbare naam voor woordspelingen: Less talk, more snogging, You'll never forget your first Snog en What could be more natural than a Snog?

Stapelen!
Frozen yoghurt snog is (misschien) een beetje gezonder dan een gewoon ijsje, spannender dan een smoothie en zonder twijfel ťťn van Londen's favoriete lekkernijen want dit ijs is lekker en heeft toch bijna geen calorieŽn. Je kiest de basissmaak yoghurtijs, mango, chocola, hazelnoot of gewoon naturel, en dan stapelen met toppings!

Adres
Snog Fozen Yogurt
5 Garrick Street
Londen WC2

Openingstijden
7 dagen per week van 11.00-00.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen