tower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlondon-eye-londenlondenlonden-london-eyelonden

Arosfa Boutique Hotel

Hotel Arosfa ligt in de wijk Bloomsbury in Londen, een rustige buurt en toch vrij centraal. Wanneer je tijdens je stedentrip naar Londen ook theaters wilt bezoeken en shoppen is deze wijk de perfecte locatie. Het hotel is gevestigd in een prachtig 200 jaar oud Georgian herenhuis. Voor boekenliefhebbers: Waterstones Bookshop is aan de overkant!   

Arosfa Hotel behoort niet tot een keten maar is een familiehotel. Een kenmerk van een herenhuis als hotel is dat alle kamers een andere afmeting hebben en niet bijzonder groot zijn. Alle 17 hotelkamers zijn smaakvol ingericht en hebben een eigen compacte badkamer met toiletartikelen. 

Londen_Arosfa_1.jpg

Het Arosfa Hotel beschikt over gratis wifi en gratis computers in de lounge. Op de gastenkamers zijn een flatscreen TV en koffie- en theefaciliteiten. 's Morgens wordt er zowel continentaal als Engels ontbijt geserveerd. In de achtertuin is het prettig vertoeven op een zomeravond. Hotel Arosfa ligt op wandelafstand van het British Museum en Oxford Street.
 
Londen_Arosfa_2.jpg

Het Arosfa Hotel heeft een gezellige bar in Regency-stijl ingericht, met leren sofa's en een mahoniehouten bar. Dit is een uitstekende plek voor een cocktail, een wijntje of een echt Engels biertje.  

Adres
Arosfa Hotel
83, Gower Street
Londen WC1 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.