londenlondenlondon-eye-londenlondon-by-night-londenlondentower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlonden-london-eye

London City Pass

Een stedentrip naar Londen wordt leuker met het gebruik van de London City Pass. De London City Pass geeft je gratis toegang tot een groot aantal attracties en musea als de Tower of London, Kensington Palace, Hampton Court Palace, Royal Observatory Greenwich en het stadion en museum van voetbalclub Chelsea. Bij de Up at the O2 heb je een prachtig uitzicht over de stad. 

Gratis gebruik van de Hop-on Hop-off cruise over de Theems en een rondrit met Hop-on Hop-off bus zijn ook inbegrepen bij de Londen City Pass. Zo hoef je niet te lopen tussen de verschillende bezienswaardigheden en bespaar je tijd. Daarnaast fungeert de kaart ook nog als kortingskaart voor vele andere bezienswaardigheden en attracties in Londen. Tickets voor de London Eye en London Dungeon kun je apart bijbestellen. 

TIP: Bestel de London City Pass van te voren online en geniet van alle voordelen die deze pas biedt!

Bestel hier de London City Pass

Voordelen van de London City Pass 
De citypass voor Londen biedt gratis entree tot topattracties en musea in de Britse hoofdstad. Je reist snel en comfortabel door het centrum van Londen met de Hop-on Hop-off bus en gratis gebruik van de Hop-on Hop-off cruise over de Theems is ook inbegrepen. De citypass fungeert ook nog eens als kortingskaart voor vele andere bezienswaardigheden en attracties in Londen. 

Londen_london_city-pass

Hoe werkt de London City Pass? 
Een London City Pass kopen voor een comfortabele citytrip naar Londen is heel eenvoudig. Je doet dit online! Je kunt de London City Pass aanschaffen voor 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7 dagen. Houd er hierbij rekening mee, dat men onderscheid maakt tussen kinderen van 5 tot en met 15 jaar en volwassenen. Kinderen krijgen korting bij aanschaf van een London City Pass. De London City Pass ontvang je via mail. 

Hop-on Hop-off bustour en cruise 
Standaard kun je gedurende 24 uur gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus in Londen. De Hop-on Hop-off bus in Londen rijdt langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad, waarbij je onderweg zelf bepaalt waar je uitstapt. Heb je een bezienswaardigheid bezocht? Stap in dat geval opnieuw in de bus, om door te reizen naar je volgende stop. Een rondvaart op de Theems is ook inbegrepen bij de London City Pass. Door in Londen de Hop-On Hop-Off bus te nemen, heb je geen bus tickets in London nodig en kom je snel van attractie naar attractie. Sightseeing in London wordt zo heel comfortabel!

Londen_Tower_of_London_-_01.jpg

Tickets voor attracties en musea 
Met de London City Pass krijg je toegang tot diverse attracties en musea, zoals The Tower of London, Kensington Palace, Hampton Court Palace en het stadion en museum van Chelsea. Musea als de Queen’s Gallery en de Royal Mews zijn ook inbegrepen bij de pas. Bij Up at the O2 heb je een prachtig uitzicht op Londen. Tickets voor de London Eye en London Dungeon kun je apart bijbestellen. 

London City Pass als kortingskaart 
De London City Pass kun je ook als kortingskaart gebruiken. Hiermee krijg je korting op attracties, activiteiten en tours in Londen, die niet standaard onderdeel zijn van deze citypass.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen