londen-london-eyelondenlondon-eye-londenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlondentower-bridge-by-night-londenlonden

Londen en shoppen

Is jouw motto: shopping forever? Dan is Londen 'the place to be'. Er zijn in Londen bijna 30.000 winkels. Wil je ze allemaal zien dan ben je wel even bezig. Begin in Oxford Street - een twee-kilometer lange straat met winkel na winkel na winkel. Knightsbridge en Brompton Road bieden nog meer winkels met als hoogtepunt de keizerin onder de warenhuizen: Harrods.

Londen grossiert in warenhuizen: Selfridges, Liberty, Harrods, Fenwick, Harvey Nichols en John Lewis, to name but a few. In de West End zijn de belangrijkste winkelstraten Oxford Street, Regent Street, Covent Garden en alle straten in de directe omgeving. Carnaby Street heeft niet meer de faam van weleer en valt een beetje tegen maar is toch interessant genoeg om te shoppen.

Markten zijn er volop in Londen. Bezoek zeker de rommelmarkt op Brick Lane. Deze wijk staat ook bekend om de exotische eettentjes met Bengaalse keuken. Camden Market is een absolute must voor iedereen die van retro en vintage houdt.

Kijk hier voor nog meer leuke shopping adresjes in Londen.

Shoppen in Londen

Is shopping wat je het liefst doet? Bekijk dan deze video die je rondleidt langs tien top plaatsen om te shoppen; boordevol tips van locals; de beste warenhuizen, designer labels, pop-up shops en betaalbare mode voor iedereen. Van Carnaby Street en Coven Garden tot Westfield, Oxford Street en Knightsbrige – een rondgang langs de beste shopping spots in Londen.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.