londentower-bridge-londenlondon-eye-londenlondon-by-night-londenlondentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelonden

Londen City Card

Met de Londen City Card kun je Londen ontspannen en in je eigen tempo bezoeken, terwijl je geld en tijd bespaart. Gratis en snel (skip the line) naar binnen bij The Tower of London en het reuzenrad The London Eye. Gratis gebruik van de Hop-on Hop-off cruise over de Theems gedurende 24 uur.Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Londen.

De London City Card (of Londen Digital Pass) is een uitstekende optie voor bezoekers die tijdens een stedentrip naar Londen willen genieten van enkele belangrijke highlights van de Engelse hoofdstad, zonder meerdere tickets te hoeven boeken of in de wachtrij te staan bij drukke attracties als het reuzenrad The London Eye en The Tower of London.

TIP:bestel de Londen Digital Pass van tevoren online en bespaar tijd en geld tijdens een citytrip naar Londen!

Bestel hier de Londen Digital Pass!

Londen_Digital-Pass_London

De London Digital Pass maakt het mogelijk om alles voorafgaand aan een stedentrip te boeken, zodat je het meeste uit je trip naar Londen kunt halen en tijd en geld kan besparen. Zo is ook een rondvaart met de Hop-on Hop-off City Cruise inbegrepen bij deze handige stadspas.

London Eye en de Tower of London
De Tower of London, berucht als gevangenis en beroemd om de kroonjuwelen, is n van de bezienswaardigheden in Londen die je gezien moet hebben. In de London Eye, het reuzenrad langs de Theems, zweef je hoog boven Londen en heb je een spectaculair uitzicht op de stad. Tickets voor beide attracties zijn inbegrepen bij Londen City Card.

Rondvaart Theems
Geniet van een prachtig uitzicht op Londen en bezienswaardigheden als Westminster Abbey, London Eye, Big Ben en de Tower Bridge tijdens de Hop-on Hop-off Thames Cruise. Je kunt op verschillende uitstappen en later de cruise weer vervolgen.Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Hiermee kun je meer dan 150 bezienswaardigheden ontdekken in Londen. Locale gidsen geven commentaar en vertellen over hun 'geheime plekken'. De app bevat ook wandelroutes.

Korting
Naast de gratis toegang tot de Tower of London, The London Eye en de Hop-on Hop-off City Cruise krijg je met de London City Card nog tal van kortingen. Een korting van 10% op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals Madame Tussauds en korting op tours en excursies (o.a. naar Windsor Castle en Stonehenge).

Hoe werkt het?
Je hoeft de pas niet op te halen in Londen maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen. Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Tower of London, London Eye, Hop-on Hop-off City Cruise). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Londen.

Londen_london_eye

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Londen. Kijk voor meer informatie over de Londen Digital Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Londen en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen