tower-bridge-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondenlondon-eye-londenlondenlondenlondon-by-night-londen

Yplan App

Geen idee wat je vanavond in in Londen gaat doen? Yplan helpt je met het vinden van een evenement, een proeverij, een party en nog veel meer leuke dingen om in Londen te doen. Download the gratis app Yplan van de App Store. Je kunt met korting een avondje naar de bioscoop, een romantisch dinertje, een bruisend concert of een adembenemende avond theater boeken.

Hoe werkt Yplan
Yplan biedt een selectie van 10 evenementen of dingen die je vanavond kunt doen of bezoeken in Londen. Vaak zijn dit suggesties voor uitgaansgelegenheden die je zelf niet zou hebben gevonden. Je krijgt een speciale aanbieding en/of korting.

Reserveren
Met één klik reserveer je je ticket. Kies je stad, London, en scroll naar beneden. Klik op een evenement dat je leuk lijkt, bekijk details en prijs, klik op 'I'm in' wanneer je een ticket wilt kopen. Selecteer het aantal tickets dat je wil kopen en betaal direct. Je ticket wordt opgeslagen in je Passbook van je iPhone of iPad.

Be spontaneous!
Je kunt niet ver van tevoren boeken. Alleen voor - vandaag, morgen en dit weekend – kun je boeken. Yplan is dus precies wat de slogan zegt: BE SPONTANEOUS..!  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.