londenlondenlonden-london-eyelondenlondon-eye-londentower-bridge-londentower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londen

Wijnbar Cork & Bottle

Het is even zoeken maar uiteindelijk vind je, verstopt achter Leicester Square, de Cork & Bottle wijnbar in hartje Londen. Tip voor als je de Cork and Bottle echt niet kunt vinden: neem de trap naar beneden naast het ondergrondsestation want de Cork en Bottle ligt onder de grond. Na een gezellig avondje hier, wil je nooit meer ergens anders een wijntje drinken. Deze wijnbar is de ideale plaats voor een after-theater-drink want de Cork and Bottle ligt midden in de West End theaterwijk.

Londen_cork_and_bottle_1.jpg

Wijn uit alle landen en streken
Loop het trapje af en je bevind je in een wijnkelder met stenen gewelven, stevige houten tafels, heel veel wijn en verrassend weinig toeristen. De wijnkaart neemt je mee op wereldreis: van Frankrijk tot Zuid-Amerika en van AustraliŽ tot CaliforniŽ en alles wat er tussen in ligt.

Wijnbaar tevens restaurant
Op de menukaart prijken zowel authentiek Britse als internationale gerechten. Shepherd's pie, typisch Brits, een gerecht dat je geproefd moet hebben en dat iedereen lekker vindt. Als je dan ook apple crumble met custard als nagerecht neemt, ben je niet te onderscheiden van een echte local. De Ham and Cheese pie is ook niet te versmaden. Met een glas wijn erbij is dit de ultieme maaltijd. Liever iets Grieks? Spanakopita met tzatziki; alsof een engeltje over je tong loopt!

Londen_cork_and_bottle_2.jpg

Wijnbar tevens wijnwinkel
De Cork & Bottle is niet alleen wijnbar maar ook wijnwinkel met volop keuze aan wijnen uit alle windstreken. Om de juiste keuze van wijn te bepalen, kun je twee maal per maand deelnemen aan een wijnproeverij, gezellig, interactief en leerzaam.

Adres
Cork & Bottle
44-46 Cranbourn Street
Londen

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 11.00-00.00 uur
Zondag 12.00-23.00 uur.

Foto's Cork and Bottle

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.