london-by-night-londenlondenlondentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyelondon-eye-londenlondentower-bridge-londen

The World's End

The World's End in de wijk Camden in Noord-Londen bestaat al sinds mensenheugenis. Een lijst met vaste bezoekers waaronder Charles Dickens siert de muur. Deze pub trekt een eclectische mix van mensen en weerspiegeld de bevolkingsmix in Camden. Je komt hier voor de sfeer, de rock- en metalmuziek, het pubmenu en het bier.

Deze pub heeft twee bars, een mezzaninebalkon met zithoek en een geweldige sfeer. De main bar is een weerspiegeling van de open marktplaats die zich ooit op deze locatie bevond. Beneden is er een rockclub. World's End is populair en altijd stampvol. 's Avonds is het vrijwel onmogelijk om een plaatsje (ook een plaats om te staan) te bemachtigen. De sfeer is great!

Londen_the_worlds_End.jpg

Het pubmenu varieert van smoked pulled pork tot kippenvleugeltjes met pikante BBQ saus. Aantrekkelijk voor vegetariers of niet-vlees-minnende bezoekers is de veggie wrap met guacamole, geitenkaas, rode kool en knisperige salade. Als je helemaal niet meer weet wat te bestellen zijn er dungesneden frietjes. Sprenkel een beetje azijn er over, je bent tenslotte in Londen..

Adres
The World's End
174 Camden High Street
Londen NW1

Openingstijden
Maandag t/m woensdag 11.00-23.00 uur
donderdag 11.00-00.00 uur
vrijdag en zaterdag 11.00-01.00 uur
zondag 12.00-22.30 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.