london-eye-londenlondenlonden-london-eyetower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlondentower-bridge-by-night-londen

The Diner

Wanneer je gaat eten bij restaurant The Diner in Londen, waan je je in een Amerikaans wegrestaurant met aanlokkelijke neonverlichting. Amerikaanser kan het niet en Londenaars zijn er dol op. Hier eet je burgers en hotdogs en grote porties french fries. The Diner heeft meerdere vestigingen en er is er altijd eentje in de buurt.

Kies uit 13 verschillende burgers waarvan 2 vegetarisch. Naast deze reeks hamburgers, zijn er ook smakelijke hotdogs. De Big V Dog is vegetarisch en wordt geserveerd met ketchup en mosterd. Allerlei soorten French fries ook van zoete aardappels, met jus overgoten, met kaas, dik gesneden of dun gesneden, ze zijn allemaal even lekker en voedzaam.

Probeer ook zeker een van de speciale shakes. Voor de durvers zijn de 'hard shakes' zeker aan te bevelen. Dit zijn milkshakes met sterke drank. Of probeer de 'hard teas' zoals Boston tea party dat is thee met rum en ananas.

Londen_The-Diner-Burger-800x491.jpg

Ook voor bierliefhebbers zal het een moeilijke beslissing worden door de eindeloze lijst. The Diner heeft meerdere vestingen en is te vinden in Dalston, Camden, Covent Garden, Islington, Shoreditch, Soho en Spitalfields Market.

Londen_the-diner-london.jpg

Lekker centraal is
The Diner
397, Strand
Londen WC2

Openingstijden van 09.00-23.00 uur op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.